"Waterflex levert bijzondere creaties voor allerlei doelgroepen. Laat ons u overtuigen."
Sten Knuiman
Directeur, Waterflex BV

Onze klanten

De klanten van WATERFLEX BV komen vanuit heel Nederland en omliggende landen uit diverse sectoren. Enkele voorbeelden hiervan zijn de constructie, machinebouw, de werktuigbouw, verspanende industrie, universiteiten en hoge scholen, de grafische industrie, de bouw en ook de kunstenaars ontbreken niet in ons klantenbestand. Door onze ontzettend grote diversiteit aan mogelijkheden kunnen wij voor heel veel vraagstukken, ideeën en wensen een oplossing bieden.

Watersnijden voor industrie

Waterflex levert een ruime variatie aan watersnijproducten toe aan de industrie. Door de grote voorraad in diverse kwaliteiten materiaal en door gebruikmaking van 2 watersnijmachines kan waterflex snel inspringen op spoedklussen, indien nodig 24 uur per dag. Denk hierbij aan tandwielen, geleiders, pakkingen, flenzen en vele andere toepassingen.

Watersnijden in grote oplage

Waterflex is goed in het leveren van grote series producten. Beide watersnijmachines zijn zeer betrouwbaar waardoor we buiten de reguliere werktijden manarm grote series verwerken.

Watersnijden van bijzondere producten

Waterflex levert bijzondere creaties voor allerlei doelgroepen. Onder andere kunstenaars, houtbewerkers en reclamebureau’s behoren tot onze vaste klanten.

Maatwerk watersnijden

In principe is elke watersnijklus maatwerk. Wij kunnen uw producten 1:1 snijden, maar kunnen desgewenst meedenken over vereenvoudiging van onderdelen en producten. Binnen de moederorganisatie bevindt zich een Engineeringbureau met uitgebreide 3D-CAD systemen en veel kennis over producttechnologie.

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen?